PALVELUT

Palvelut, joita teemme ammattimaisesti

Vahinkotarkastus

Kolarin sattuessa ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi vahinkoilmoituksen tekoa varten. Saat vakuutusyhtiöltäsi vahinkonumeron, jonka kanssa voit tulla käymään toimistollamme tai soittaa suoraan 0401480247. Vahinkotarkastuksessa menee noin 5minuuttia. Käytössämme on vakuutusyhtiöiden hyväksymä CABAS -järjestelmä. Voit lähettää vauriosta tiedot myös ilman käyntiä kahdellakin tapaa: Lähetä viesti sähköpostilla: 1. Ota hyvät ja selkeät kuvat Kuva, josta näkee auton rekisterinumeron (Koko autosta kuva) Vähintään yksi selkeä kuva vaurioalueesta, sekä pari lähikuvaa. Kuvat ja mahdolliset lisätiedot osoitteeseen: info@sulanmaalaamo.fi 2. Kuvat WhatsApissa numeroon 0401480247. WhatsApp päivystyksemme on auki jokapäivä klo 8-23. (Viestit) Vastaamme yhteydenottoonne mahdollisimman pian. Vauriotarkastuksesta ja CABAS-vauriokustannuslaskelmasta emme veloita asiakasta, mikäli auto korjataan meillä. Mikäli autoa ei korjata meillä, perimme laskelman teosta ja lähetyksestä vakuutusyhtiöön 60€.

Maalaustyöt

Toteutamme auton maalaustyöt yli 15 vuoden kokemuksella kaikentyyppisille autoille! Sulan automaalaamo oy on täyden palvelun automaalaamo, nykyaikaisilla laitteilla ja huippuluokan ammattitaidolla varustettuna. Tarjoamme myös sijaisauton veloituksetta vakuutusasiakkaille, tai tarvittaessa noudamme ja palautamme autosi sovittuun paikkaan, vaikka kotipihallesi! Ota yhteyttä niin sovitaan juuri Sinulle sopiva palvelupaketti. Maalauksien yhteydessä tarjoamme myös lisäpalveluita: - Renkaidenvaihdot. - Auton ulkopesu. - Auton täysmeikki. - Ajovalojen kiilloitukset. - Öljynvaihdot jne. *Ruostetöissä takuurajoitus.

Tarjoukset

Alkuvuoden tarjouksena tarjoamme omavastuusi puoleen hintaan! Eli mikäli omavastuusi on 300€, veloitamme siitä vain 150€! Omavastuu -50% on voimassa 31.7.2021 asti. *Koskee yksityisasiakkaita.